2011. augusztus 22., hétfő

Két...

... napos "pihenés" után, holnap megyek nyaralni a családdal. Vagyis csak anyával és apával, mert tesóm itthon marad az edzések miatt.

Igazából nincs sok kedvem menni.... Voltam angolon tegnap is és ma is, kaptam egy rakás "leckét", de jobb lenne, ha angolórákra járnék, mint hogy unatkozzak a hőségben a vízparton. De sebaj, jó lesz az...! *biztatja magát* :/

Ha hazaérek, újra angolozás. Aztán 30-án osztálybuli lesz a Bűnbarlangban. Így nevezte el az ofőnk Andzse nyaralóját, miután megtanítottam tequilát inni. No comment. :D Szóval ott lesz egy kis nyárbúcsúztató bulicska, ott alvással meg ilyesmi. Másnap pedig tanévnyitó, amire életemben először, nem biztos, hogy el fogok menni. Nem azért mert előre belegondolva olyan fáradt leszek, hogy csak na, hanem mert valami összevont évnyitó lesz. Eleve a gimi 1000 fője alig fér el a történelmi emlékparkban a suli előtt, de hogy meghívtak még vagy 5 iskolát!!! Hát persze. 35°C-ban kellemes lesz az a tömegnyomor. Arra meg nem is gondoltak, hogy ilyen melegben minket beterelnek az osztálytermekbe és rádión meghallgatjuk a műsort, de mi lesz azzal a több 100 emberrel akiknek a szomszédos faluban van az iskolájuk, vagy a város másik végén?!?! Mindegy, nem idegeskedem előre... És mi van ha elkezd szakadni az eső, hová megy az a sok ember?!?! Oké, tényleg abbahagytam.

Szóval volt kaptatok egy kis olvasmányt, lesz időtök elolvasni. ^^ Ennyit tudok adni, érdekeltséget és kedvet nem :P

Byebye :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése